ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κύπρια ποδοσφαιρίστρια που αγωνίζεται στην Ελλάδα μίλησε στο {TS} – «Ρίσκο να τους φέρω σε κίνδυνο…»

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κύπρια ποδοσφαιρίστρια που αγωνίζεται στην Ελλάδα μίλησε στο {TS} – «Ρίσκο να τους φέρω σε κίνδυνο…»

Στον Βόλο εδώ και τέσσερα χρόνια βρίσκεται η Κύπρια ποδοσφαιρίστρια, Ειρήνη Ανδρέου, η ομάδα, μαζί με τις σπουδές της, αγωνίζεται και στην ομάδα Α.Σ Βόλος 2004.

Το Themasports.com επικοινώνησε με την Κύπρια παίκτρια για να μας μεταφέρει την όλη κατάσταση που υπάρχει στην περιοχή με την εξάπλωση του κορωνοϊού, το πως ττην βιώνει η ίδια… κλεισμένη στο σπίτι, καθώς και το πως προπονείται και για το τι συμβαίνει με το πρωτάθλημα όπου συμμετέχει η ομάδα όπου αγωνίζεται.

«Εγώ μένω στον Βόλο μόνιμα τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Φέτος είμαι στο τελευταίο έτος τον σπουδών μου και κανονικά τον Ιούνιο παίρνω το πτυχίο! Όταν ξεκίνησε το θέμα με τον κορωνοϊό, ήμουν στη φάση της πρακτικής μου σε νηπιαγωγείο, μιας και σπουδάζω νηπιαγωγός» μας είπε αρχικά η Ειρήνη Ανδρέου και πρόσθεσε «Στην αρχή, όπως όλος ο κόσμος, δεν το είδαμε πολύ σοβαρά, μέχρι τη μέρα που μας ανακοίνωσαν πως κλείνουν τα σχολεία στην Ελλάδα, αν δεν κάνω λάθος ήταν μετά από την Κύπρο».

Για το πως είχε η κατάσταση με τον κορωνοϊό όταν εμφανίστηκε γενικότερα στην Ελλάδα η Κύπρια παίκτρια μας επισήμανε «Όταν ξεκίνησε να γίνεται αυτό, στον Βόλο δεν υπήρχαν ακόμα κρούσματα. Και γενικά ακόμα και αυτή τη στιγμή, αν δν κάνω λάθος, έχει δύο με τρία κρούσματα επιβεβαιωμένα».

Για τις προπονήσεις της ομάδας που αναστάληκαν: «Τη μέρα που έκλεισαν τα σχολεία έκανα και την τελευταία προπόνηση με την ομάδα μου, όπου ήταν και η τελευταία μέχρι σήμερα. Κάνεις δεν το περίμενε νομίζω…  Ευτυχώς, η ομάδα μου για προληπτικούς λόγους μας σταμάτησε αμέσως από προπόνηση και τον ίδιο καιρό μας έδωσε πρόγραμμα για το σπίτι! Μέχρι να υπήρχε κάτι νεότερο… Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε αν θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα ή αν θα σταματήσει. Ακούγονται κάθε μέρα διάφορα…».

Για τη δική της απόφαση να παραμείνει στον Βόλο και να μην έρθει Κύπρο στους δικούς της ανθρώπους: «Εγω επέλεξα να μην γυρίσω στην Κύπρο, λόγω των δικών μου, γιατί πίστευα πως ήταν ρίσκο να τους φέρω σε κίνδυνο. Μετά έγινε η διαδικασία με την καραντίνα, όταν φτάσεις στην Κύπρο. Δεν θεωρώ πως είναι αναγκαίο να γυρίσω, για το καλό όλων μας, μέχρι να γίνουν τα πράγματα καλύτερα. Εννοείται πως μου λείπουν, όπως όλων μας. Ο καθένας θέλει να είναι με την οικογένεια του τη συγκεκριμένη στιγμή, αλλά η υγεία όλων μας, νομίζω, προέχει… Ελπίζω σύντομα να βρεθουμε όλοι ξανά και το σημαντικότερο είναι πραγματικά να μην λείπει κάνεις από κανένα σπίτι».

Για το εάν ο κόσμος στον Βόλο τηρεί τα μέτρα που πάρθηκαν: «Στην αρχή πριν τα μέτρα με, το μήνυμα, κλπ, είχε κόσμο έξω αρκετό. Τις τελευταίες μέρες αν υπήρχε κόσμος, θα υπήρχε μόνο στο λιμάνι, το οποίο από τη Δευτέρα θα κλείσει, όπως μας ενημέρωσαν».

Διαβάστε: 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ο Κύπριος παίκτης ΜΙΛΗΣΕ στο {TS} από την Ισπανία όπου αγωνίζεται – «Πάντα θα υπάρχουν εκείνοι οι… βλάκες»

Κύπρια ποδοσφαιρίστρια μίλησε στο {TS} από την Σουηδία: «Κάνουμε κανονικά προπονήσεις – Κανένας κλεισμένος στο σπίτι»

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Κύπριος παίκτης που αγωνίζεται στη Γερμανία ΜΙΛΗΣΕ στο {TS} – «Θα έπρεπε να κάνω την εξέταση…»

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ-Κύπρια ποδοσφαιρίστρια στο ThemaSports: «Εγκλωβισμένη» στην Αγγλία – «Δεν ακούνε, γυρίζουν…»

The post ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κύπρια ποδοσφαιρίστρια που αγωνίζεται στην Ελλάδα μίλησε στο {TS} – «Ρίσκο να τους φέρω σε κίνδυνο…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

Στο Κυπριακό, αλλά και στην υπόθεση του Θανάση αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top